23948sdkhjf

Sikret stor byggekontrakt i Lørenskog etter sterk konkurranse

Betonmast Boligbygg har signert en totalentreprisekontrakt om detaljprosjektering og bygging av 238 leiligheter i byggetrinn 1 og 2 på Skårersletta i Lørenskog. Byggherre er Selvaag Bolig, som planlegger totalt 1080 boliger i den nye SkårerByen.

Det skriver selskapet i en melding. 

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å ha landet denne kontrakten med vår største kunde, sier Frode Antonsen, adm.dir. i Betonmast Boligbygg. Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse, og nok en gang får vi tillit fra Selvaag Bolig om å bygge et av deres spennende prosjekter. Kontrakten passer perfekt inn i vår prosjektportefølje. Det er dette vi er best på – å være med på utviklingen i tett samspill med oppdragsgiveren.

– Vi ser fram til et godt samarbeid med Betonmast på nok et stort prosjekt, sier konserndirektør i Selvaag Bolig Øystein Klungland. Vi har hatt mange prosjekter sammen i de senere år og er svært fornøyd med hvordan selskapet samarbeider med oss i utviklings-, produksjon- og overleveringsfasen.

For prosjektleder i Selvaag Bolig, Line Wegger, er det første prosjekt hun skal lede hvor Betonmast er totalentreprenør.

– Det blir spennende å samarbeide med, for meg, et nytt entreprenørselskap. I tillegg er det både for meg og prosjektleder i Betonmast Boligbygg Camilla Øen det første prosjektet med kvinnelig ledelse på begge sider av bordet.

– Det har tatt sin tid, men forhåpentligvis blir det mer regel enn unntak i framtida, legger de begge til.

Betonmast Boligbygg skal produserer alt med egne håndverkere, og oppstart grunnarbeider er planlagt til rett over sommerferien 2019. Overlevering av de første leilighetene er satt til 4. kvartal i 2020, mens de siste skal stå ferdig i Q1 i 2022.

Dette er de første to trinnene av totalt 10 planlagte byggetrinn med totalt 1.080 boliger i Selvaag Boligs planlagte utbygging SkårerByen.

– Det er svært gledelig med denne kontrakten, uttaler Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast. Betonmast Boligbygg er vår største boligbygger, og har de beste forutsetninger for å være med på utviklingen av en spennende ny bydel på Skårer. Nå gleder vi oss til den videre utviklingen, avrunder han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11