23948sdkhjf

Consto-selskap kjøper opp og styrker posisjonen i Sør-Trøndelag

Consto Midt-Norge AS har kjøpt opp LH Bygg Entreprenør AS på Berkåk.

Med dette styrker selskapet sin posisjon i Sør-Trøndelag.

Dette kommer frem i en pressemelding denne uken.

- Med dette selskapet får vi et godt fotfeste i området sør for Trondheim og mot Otta, et område som er i vekst og utvikling. Særlig er det mye som skjer på Oppdal, sier Jomar Grøtan, daglig leder i Consto Midt-Norge AS i meldingen.

Bedriften LH Bygg Entreprenør AS ble startet opp i 1970 av Ivar Langklopp og Gunnar Halgunset, som bygget opp en solid bedrift med særlig godt omdømme i Rennebu og i kommunene i nærheten.

- Dette er et velrennomert firma med dyktige fagfolk i alle ledd. Vi opplever at Consto og LH Bygg har de samme grunnverdier, holdninger og bedriftskultur, sier Anders Grimsmo, Consto Midt-Norges avdelingsleder i Surnadal i en melding.

Oppkjøpet vil blant annet styrke Consto Midt-Norge på betong, ettersom dette er en stor del av LH Bygg Entreprenørs kompetanse.

Selskapene oppnådde først kontakt med hverandre for et par år tilbake, da LH Bygg ble invitert med som underentreprenør på et av Consto Midt-Norges tilbud på et nytt bygg for SIVA på Oppdal.

- Vi er glade for å ha fått til denne sammenslåingen med LH Bygg, og vi har stor tro på framtiden sammen i en region hvor det skal skje mye spennende i årene som kommer, sier prosjekteringsleder for Consto Midt-Norge, Henrik Vågen. Vågen tar over som stedlig leder.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.072