23948sdkhjf

Kjøper opp i Rogaland

GL Gruppen AS kjøper entreprenørselskapet Haaland & Thuestad AS og eiendomsselskapet Haaland & Thuestad Eiendom AS.

Dette kommer frem i en melding denne uken. Tirsdag ble de ansatte ved firmaet informert om oppkjøpet.

Haaland & Thuestad AS ble etablert i 1956 ved et samarbeid mellom byggmestrene Trygve Haaland, Otto Thuestad og entreprenør Palmer Landsnes, og er lokalisert på Østrem ved Kopervik.

– I mer enn 60 år har Haaland & Thuestad AS bidratt i utviklingen av Karmøy og Haugesundregionen ved å utføre og levere et betydelig antall byggeprosjekter. Det har vært skoler, barnehager, sykehjem og andre bygg for offentlige byggherrer, og det har vært Industribygg, kontorbygg og boligprosjekter for private byggherrer. Bedriften er godkjent lærebedrift, har 50 ansatte med kompetanse innen betong, tømmer og stål og har bred erfaring som total- og hovedentreprenør, heter det i meldingen.

Når GL Gruppen AS nå tar inn Haaland & Thuestad AS i eget selskap, blir det to ledende ingeniør- og entreprenørbedrifter som går sammen med Nord-Rogaland som primærmarkedområde.

- GL Gruppen har en offensiv vekststrategi og ønsker å vokse både organisk og gjennom oppkjøp. Haaland & Thuestad representerer kompetanse, erfaring og kvalitet, og når selskapet nå blir en del av GL Gruppen passer dette godt med våre behov og er helt klart i tråd med vår vekststrategi, sier Terje Lindstrøm, daglig leder i GL Gruppen.

Overtakelsen vil skje senere på våren.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109