23948sdkhjf

M2 Entreprenør sikret ny Asker-kontrakt

M2 Entreprenør AS, er valgt som entreprenør for oppføring av prosjektet Bankveien 10 i Asker. Oppdragsgiver er Bankveien 10 Eiendomsselskap AS som er eid av Heimstaden Norge AS,

Kontrakten omfatter bygging av 20 leiligheter, treningssenter og butikkarealer på bakkeplan og i ett mellombygg. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på 54 millioner kroner eks. mva. Byggearbeidene starter 2 kvartal 2019.

Bankveien 10 har en samlet BRA på 3250 kvadratmeter hvorav næringsdelen utgjør 2177 kvadratmeter.

Leilighetene er i størrelser fra 36 til 67 kvadratmeter, hvor av 7 leiligheter får en takhøyde oppimot 4,5 meter, mens 4 toppleiligheter får takterrasser.

Daglig leder i m2 Entreprenør, Morten Brusnes sier de er veldig fornøyd med å ha inngått avtalen med Bankveien 10 Eiendomsselskap AS.

- Utfordringene i dette prosjektet blir nok at Bankveien 10 AS skal rehabilitere eksisterende nabobygning kjent som Sentrumsgården med delta entrepriser, samtidig som det på andre siden bygges Wessel kvartalet, så her må det opparbeides ett godt samarbeide med god kommunikasjon mellom entreprenørene.

- Vi ser nå frem til å komme i gang med dette flotte bygget, og levere bygget til både avtalt tid og med den kvaliteten både vi, Byggherren og sluttkunden forventer og kan være stolte av. Prosjektorganisasjonen hos oss er allerede etablert, og vi jobber nå aktivt med forberedelsene til byggestart.

Bankveien 10 ligger midt i sentrum. Her ligger alle servicetilbud i umiddelbar nærhet og skulle de fremtidige beboerne mangle noe er det under 20 minutter med toget til hovedstaden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093