23948sdkhjf

Han er ny leder for BMI Norge

Andreas Fritzsønn er ansatt som ny leder for BMI Norge. Dette kommer frem i en melding fra selskapet torsdag.

– Vi skal skape positiv endring ved å blande innovasjon med tradisjon, sier Fritzsønn.

BMI Norge (tidligere Icopal og Zanda) fikk ny administrerende direktør 1. mars.

Andreas Fritzsønn har over 15 års ledererfaring fra bedrifter som Protan, Infratek og Balder Entreprenør, og får i sin nye rolle ansvaret for en av byggenæringens største produsenter.  

- Det er en ære å videreføre arven fra to så tradisjonsrike og respekterte bedrifter som Icopal og Zanda. Selv om jeg kun har vært i selskapet i to uker, er det enkelt å se at organisasjonen har stor kompetanse. De ansatte er dyktige og engasjerte, og de skal få forutsetningene til å lykkes enda bedre, sier Fritzsønn i en melding.

Han fremhever at hans viktigste oppgave blir å skape en kultur for positive endringer, internt og ut mot kunder og partnere.

- Vi har store ambisjoner. Eierne er langsiktige, konsernledelsen er proff til fingerspissene, og vi er lovet muligheter til å forandre forventningene i vår bransje, sier Fritzsønn.

Norge blir særlig viktig

BMI skal fremover fylle rollen som en samarbeidspartner som hjelper kunder og partnere med å skape bedre resultater. Dette skal gjøres med systemer, tjenester, garantier, og teknologi.

- Endringsdyktighet ligger i vår historie, og bærekraftig utvikling er mandatet fra våre eiere. Det blir spennende å blande innovasjon med tradisjon, sier han.

Konsernledelsen har flagget at Norge og Norden får en særlig viktig rolle i utviklingen av konsernet.

- I dette ligger det spennende planer om å utvikle og tilby smarte digitale hjelpemidler som tilfører verdi til de som planlegger, selger, legger, bygger, rehabiliterer og eier tak, sier Fritzsønn.

Norden vil få mange av de nye mulighetene først, fordi regionen er kjent for å være tidlig ute med ny og smart teknologi.

- Teknologi vil forenkle, fornye og forbedre hvordan vi forholder oss til taket. Vår oppgave er å skape løsninger som er enda mer robuste, smartere og passer inn i mer sirkulære og bærekraftige forretningsmodeller, sier han.

Fritzsønn erstatter Håkan Magnusson som flytter hjem til Sverige med familien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094