23948sdkhjf

Oslo-entreprenør sikret sin største kontrakt noensinne

Front Entreprenør AS har vunnet oppdraget med å rehabilitere fasadene på Setra borettslag. I løpet av de neste to årene skal fasadene på Setra borettslags fem blokker rehabiliteres av selskapet, skriver bedriften i en melding

Dette skal være selskapets største kontrakt noensinne. 

Setra borettslag ble bygget på 70-tallet og lite har vært gjort med fasadene siden den gang. Nå trenger fasadene en oppgradering, og Front Entreprenør AS har allerede startet arbeidene.

– Vi er veldig stolt over at vi ble valgt som leverandør på denne jobben. De 40 år gamle blokkene skal fremstå i helt ny prakt og med en holdbar fasade når vi er ferdige om to år, sier daglig leder Nils Berg i Front Entreprenør AS.

I alt er det fem boligblokker, hvorav tre blokker er på fem etasjer, mens to av blokkene har ni etasjer.

Eternittsanering

På fasaden er det eternittplater som skal rives og leveres til spesialbehandling. Deretter skal veggene lektes ut og etterisoleres med 10 cm isolasjon. Det betyr en dobling av isolasjonen i veggene.

Alle vinduer og dører skal byttes ut. På fasaden skal det brukes en blanding av Sto Ventec. Deler av fasaden skal også få Sto Brick og på balkongene er det trepanel. Alle takene på blokkene skal få ny takpapp.

Som en del av oppussing skal også alle balkonger kontrolleres. Betongen skal mekanisk rehabiliteres og det legges nytt belegg. Balkongene får også nytt rekkverk. Over alle innganger og de øverste balkongene skal det også monteres nye skjermtak.

Nye leiligheter  

Som en del av det omfattende prosjektet har Setra borettslag også besluttet å bygge om flere næringslokaler i første etasje til nye leiligheter. I alt skal det innredes 16 leiligheter i de fem blokkene.

Lokalene blir pusset opp og innredet fortløpende slik at ulempen for beboerne skal bli så liten som mulig. Borettslaget beholder to næringslokaler hvor det blir drevet en frisør og et gatekjøkken.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095