23948sdkhjf

OBOS kjøper Stema Rådgivning

OBOS Prosjekt kjøper de resterende 40 prosentene av aksjene i Stema Rådgivning, og blir med det eier av hele selskapet.

Selger av aksjene er STR Holding AS, et selskap eid av grunnleggerne av Stema Rådgivning AS.

OBOS Prosjekt AS har over flere år kjøpt opp selskaper og har i dag cirka 230 medarbeidere. OBOS Prosjekt er således et av de større fagmiljøene i Norge innen prosjektadministrasjon.   

Selvstendig selskap

Stema Rådgivning består i dag av over 100 medarbeidere med spisskompetanse innen ulike fagområder. Selskapet har hovedvekten av oppdrag for offentlige byggherrer i hele Norge, og vil bli videreført som et selvstendig selskap med mål om økte markedsandeler i bygge- og anleggsbransjen. Det vil også bli styrket satsing på infrastrukturprosjekter for offentlige og private byggherrer.

Styrket OBOS

− OBOS-konsernets visjon er å bygge framtidens samfunn. Investeringen i Stema Rådgivning bidrar til å oppfylle visjonen spesielt rettet mot viktige samfunnsbygg- og byutviklingsprosjekter. Investeringen vil også styrke OBOS-konsernets fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse, sier styreleder i OBOS Prosjekt, Morten Aagenæs.

Stema Rådgivning har siden starten i 2001 hatt en kraftig vekst.

− Tiden er nå moden for å la selskapet bli en del av et større miljø i bransjen, både for å styrke fagmiljøet og for å være skodd for framtidens utfordringer i bransjen, sier styreleder i STR Holding, Per Henrik Bråthen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078