23948sdkhjf

Bygganalyse utvider – etablerer i Finland

Bygganalyse fortsetter sin ekspansjon med etablering i Finland. Etter en vellykket satsing i Grenlandsområdet, startes nå virksomhet i Finland nærmere bestemt i Vaasa.

Dette kommer frem i en melding til Building Supply i dag. 

– Bygganalyse har betydelige vekstambisjoner i Finland. Vi ser store muligheter i det finske markedet innenfor byggøkonomiske tjenester, og etablerer derfor nå vårt første utenlandske selskap, sier Frank Roberg, daglig leder i Bygganalyse.

Med den nye etableringen i Vaasa, som er en start-up, følger også Mats Ahlbäck med som ny ansvarlig for selskapet. Ahlbäck har i mange år vært ansatt ved Bygganalyses hovedkontor i Oslo.

Etter planen vil Bygganalyse i Vaasa vil være operativt fra mars 2019.

– Vi tror på en slank og kundeorientert organisasjon med personlig service som kan utfordre de etablerte strukturene i det finske markedet. Vi følger i stor grad samme modell som i Norge, der vi har hatt stor suksess med vår forretningsmodell, sier Jon Bech, styreformann i Bygganalyse.

- Bygganalyses modell ved utvidelser krever personell med mange års erfaring innenfor byggøkonomi. Den erfaringen tilegnes normalt ved hovedkontoret i Oslo. Men kan fravikes hvis riktig personell finnes andre steder, skriver selskapet videre.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078