23948sdkhjf

Stoppet all aktivitet for HMS-fokus

Lindab satte fullt fokus på helse og sikkerhet tirsdag ved å stoppe all produksjon og lager på alle produksjonsenhetene i Norge. Selskapet har ennå ikke nådd nullvisjonen for arbeidsskader, og intensiverer satsningen på sikkerhet.

Forrige uke stoppet Lindab all aktivitet på alle 9 avdelinger, samt alle 5 produksjonsenheter i Norge - fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Aktivitetsstoppen fant sted tirsdag mellom kl. 13.00 og 13.20 for å avholde et allmøte.

- Dette gjør vi for å sette fokus på arbeidshelse og sikkerhet. Tilsvarende aktivitet gjøres i alle 32 land hvor Lindab er tilstedeværende. Dette for at vi sammen skal bli bevisste på hvordan vi kan ivareta vår egen og våre kollegers sikkerhet. Vi jobber og har fokus på sikkerhet hver eneste dag, men vår nullvisjon for arbeidsskader er enda ikke nådd og derfor intensiverer vi arbeidet for å skape en enda tryggere arbeidsplass for alle medarbeidere i Lindab, forteller John Georg Storvik, administrerende direktør i Lindab i en melding.

- Våre medarbeidere er naturligvis vår viktigste ressurs. Vi jobber hver eneste dag for å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø, men setter nå inn litt ekstra fokus for å høyne dette viktige arbeidet enda et hakk. For oss i Lindab er det utrolig viktig at alle kommer friske og hele hjem fra jobb etter endt arbeidsdag, avslutter Storvik.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078