23948sdkhjf

Leverer prefabrikerte bad til SUS2023

Bedriften sikret kontrakt om å levere bad til det nye sykehuset på Ullandhaug. Totalverdi: 85 millioner kroner.

HT Nordic AS er tildelt kontrakten for å levere prefabrikerte baderom til de 640 planlagte rommene på det nye sykehuset på Ullandhaug.

Dette skriver Helse Stavanger denne uken i en melding.

Kontrakten innebærer at HT Nordic og HT Group, skal levere ferdig produserte baderom som kommer «flatpakket» og klare for montering i det nye sykehuset.

- Sykehuset på Ullandhaug planlegger for 640 enerom, med baderom på hvert pasientrom. Vi har nå  vunnet kontrakten om å levere disse, og det er en stor og viktig avtale for oss. Vi ser frem til å jobbe tett med prosjektorganisasjonen i SUS2023, sier administrerende direktør Thomas Fritsch i HT Group. 

I følge avtalen kan HT Group og HT Nordic levere bad som på kort tid kan planlegges og leveres, slik at byggeprosessen blir effektiv. I tillegg gjør modulløsningene med flatpakkede bad logistikken enklere, siden alt leveres på stedet der det skal settes opp. 

HT Nordic er den norske avdelingen i det internasjonale konsernet HT Group. Selskapet leverer løsninger til sykehus over hele verden. Baderommene produseres i Tyskland, flatpakkes og leveres til den norske avdelingen som skal bistå med montering og sammenstilling på det nye sykehuset.

Det var stor konkurranse om å vinne kontrakten fra både lokale, nasjonale og internasjonale selskaper. HT Nordic vant frem fordi de leverte det beste tilbudet totalt, vektet på både kvalitet, pris og nøkkelpersonell.

- At baderommene kommer flatpakket gjør det mulig å sette inn bad i undersøkelsesrom, skulle det vise seg å være for få sengerom, eller omvendt, omgjøre sengerom til undersøkelsesrom ved å fjerne badet. Dette gir oss et særdeles fleksibelt bygg, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063