23948sdkhjf

Bygger 84 leiligheter mellom Skien og Porsgrunn

Conceptor og Veidekke står bak nytt boligprosjekt.

De 28 leilighetene i første salgstrinn vil få utsikt mot elva og de historiske omgivelsene på Menstad, Borgestad gård og Borgestadholmen.

– Nå blir det nytt liv langs elvebredden på Nenset, sier Lasse Skjelbred, som er administrerende direktør i Conceptor Bolig AS i en pressemelding.

Størrelsen på leilighetene vil være fra 37 til 115 kvm fordelt på seks etasjer med parkering i første etasje og rundt bygget.

Treverk i fasadene

Arkitektfirmaet MAD, avd. Bergen har tegnet prosjektet sammen med Conceptor Bolig. De vant oppdraget etter en arkitektkonkurranse, og har valgt å bruke mye tre i fasadene på byggene for å gi det et flott arkitektonisk preg.

Tomten er på ca 10.000 kvm.

– Det er inngått en entrepriseavtale med Veidekke om bygging av prosjektet. Videre er Privatmegleren valgt som rådgiver på tilrettelegging og salg, sier Lasse Skjelbred i meldingen.

Avdelingsleder og megler for Privatmegleren Kvelland & Partnere i Skien, Thomas André Hansen, gleder seg stort til å lansere prosjektet:

– Dette er en utrolig god beliggenhet for de som vil ha kort vei både til Skien og Porsgrunn. I fremtiden vil det bli perfekt å gå og sykle langs elvebredden, kjøre bil eller ta bussen til både Porsgrunn og Skien, sier Thomas André Hansen.

Ønsker byggestart i 2019

Prosjektleder Frank Johannessen i Conceptor Bolig forteller at man er inne i fasen hvor man jobber med de siste detaljene rundt utviklingen av prosjektet:

– Samtidig starter vi å informere markedet om at dette blir flotte boliger med en fantastisk beliggenhet. Målet er at vi nå skal få god fremdrift og at byggestart kommer allerede i år, sier Johannessen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14