23948sdkhjf

Skanska selger asfaltvirksomheten i Agder

I en melding tirsdag kommer det frem at Skanska nå selger selskapets asfaltvirksomhet i Agder til kjøper Velde.

At selskapet trekker seg ut av Sørlandet kommer av at de nå kun vil følge opp sine større infrastrukturprosjekter med asfaltvirksomheten.

– Skanska har jo ingen store infrastrukturprosjekter på Sørlandet, og siden vår strategi på asfaltsiden er å følge opp våre egne veg- og baneprosjekter med asfaltvirksomheten vår, har vi valgt å selge virksomheten vår der nede til Velde, sier markedssjef Stig Lindland i Skanska Industrial Solutions i en pressemelding, gjengitt av Veier24.

Salget av virksomheten og de tilhørende ansatte hadde virkning fra 1. februar.

– Dette salget er et ledd i Skanska Industrial Solutions strategi i Norge. Vi er svært fornøyde med at det er Velde som overtar vår virksomhet i Agder, og vi mener at de har gode forutsetninger til å videreutvikle og drifte virksomheten, samt ikke minst ivareta våre tidligere ansatte som nå blir en del av Velde på en bra måte, sier regiondirektør Nordic i Skanska Industrial Solutions, Gustaf Werner, i en pressemelding.

– Velde er veldig fornøyd med å få anledning til å overta Skanska sin virksomhet i Agder og videreutvikle den sammen med de ansatte. Vi ser også frem mot å utvikle vårt samarbeid med Skanska i en landsdel med store veibyggingsprosjekter i årene som kommer, sier konsernleder for Velde Industri, Egil Velde i en melding.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125