23948sdkhjf

VIDEO: Risa mottar stor-leveranse og døper tipptrucker

Entreprenøren mottok nylig en stor Volvo-leveranse på 12 større maskiner. Da var det duket for feiring og dåp.

På senåret i 2018 kom det frem at Risa hadde gjort en storkontrakt med Volvo om levering av 12 større maskiner, deriblant to tipptrucker med 6 tonn nyttelast levert til Steinbruddet i Rekefjord, Rogaland.

Maskinene ble levert mot slutten av januar, og da var det duket for dåp og feiring. Risa har i den anledning satt sammen en video av arrangemente, som du kan se over. .

I en pressemelding forteller administrerende direktør i Volvo Maskin AS, Gunnar Thorud, at han er fornøyd med overleveringen:

– Det var en viktig dag når leveransen ble et faktum. Alt var på plass som planlagt, og maskinene er allerede i drift. Vi gleder oss til fortsettelsen og setter stor pris på den innovative og ekspansive holdningen som Risa-gruppen bidrar med i samarbeidet vårt, sier Thorud.

I leveringen mottok Risa blant annet to rammestyrte dumpere To A60H rammestyrte dumpere med 55 tonn nyttelast, to EC750EL gravemaskiner på 75 tonn, To EC480EL gravemaskiner på 53 tonn, to L350H hjullastere på 55 tonn, én L220H hjullaster på 35 tonn, samt én 95-tonns beltegraver EC950EL.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094