23948sdkhjf

Isachsen Anlegg planlegger gigantisk næringsutvikling

Selskapet planlegger 500 måls næringsutvikling i Mjøndalen, som innebærer hele Ryghkollen og Mile-området.

Dette kommer frem i en artikkel hos Eikernytt denne uken.

Planene som Isachsen Anlegg avduket denne uken viser et massivt område for utbygging av næringseiendommer på Ryghkollen og Mile. Totalt dreier det seg om «vel 500 mål» skriver Eikernytt.

For at prosjektet skal kunne gjennomføres, foreligger det en rekke forutsetninger. Blant annet er det nødvendig med hele 3,5 kilometer med ny vei for å komme til områdene.

Området hvor næringsparken skal ligge skal dessuten også inkludere en 40 måls garasje for tog, skriver nettstedet, og parken vil måtte plasseres oppå denne.

Videre må store mengder grus fjernes fra grustaket på Ryghkollen, som entreprenørene selv anslår til å være rundt én million kubikkmeter.

En av fordelene ved å bygge om veien i området til å lede langs næringsparken skal være å avlaste Drammensveien over Ryghkollen, som er svært trafikkbelastet på bekostning av lokalbefolkningen.

Entreprenøren og Nedre Eiker kommune kan ikke si noe spesifikt om når disse planene eventuelt vil realiseres. Ennå gjenstår det å få både Statens Vegvesen og Bane Nor før prosjektet kan bygges.

Les mer om saken hos Eikernytt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172