23948sdkhjf

Overtar som daglig leder

Folk flytter på seg i ledelsen til Betonmast Østfold.

Når tidligere leder i Betonmast Østfold, Jon Harald Kristiansen, nå har blitt hente inn som ny leder av selskapets sentrale utviklingsavdeling, må selskapet finne en ny person til å ta over.

Det har de nå funnet i Lars Prangerød.

Prangerød har lang erfaringstid i selskapet, og har nå tatt over som daglig leder for Betonmast Østfold.

Selskapet har vunnet en rekke store prosjekter i den siste perioden, blant annet kontrakter på Tangen senter, Ski turnhall og ombyggingen av UDI i Råde.

- Det er klart at det er moro å vinne så mange gode prosjekter, sier Prangerød i en pressemelding gjengitt av Byggeindustrien.

- Vi er inne i en god og produktiv periode. Dette er et resultat av at vi gjennom lengre tid har jobbet godt med å bygge gode relasjoner med våre oppdragsgivere. Dette gjør vi blant annet ved å gjennomføre flotte prosjekter der våre kunder får en god reise og opplevelse av virkelig godt samarbeid underveis, legger han til.

-  Lars har gjort en fremragende jobb i Betonmast Østfold. Vi er trygge på at han også vil styre vår virksomhet i Østfold videre på best mulig måte. Det er ekstra gledelig at vi igjen finner den beste kandidaten til lederrollen blant våre egne, uttaler Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast i meldingen.

Som et resultat av den økte arbeidsmengden har også selskapet sett seg nødt til å hente inn flere medarbeidere. Les mer om saken hos Byggeindustrien

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094