23948sdkhjf

Multi-bygg til topps i Maxbo-kåring

Vant pris for Årets samarbeidspartner

Multi-bygg AS i Brumunddal vant prisen for «Årets samarbeidspartner» under Maxbos fagmesse Arena i helgen. – Mulit-bygg er nytenkende og inspirerer oss til å bli stadig bedre, sier Maxbo Proff-sjef Christina Stautland.

Prisen ble delt ut på Arena 2019, som er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører, proffkunder og ansatte, på X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

Inspirerende pris

Maxbo er blant annet imponert over hvordan Multi-bygg hele tiden jobber for å finne de beste løsningene. – Vinneren er en allsidig entreprenør som utfører alt fra kompliserte betongjobber og offentlige prosjekter til mindre jobber. De involverer alltid Maxbo Proff tidlig i prosjektene slik at vi sammen kan finne de gode løsningene. De er nytenkende og inspirerer Maxbo Proff til å jobbe for å bli stadig bedre, sier Christina Stautland, direktør for Maxbo Proff. 

– Tusen takk til alle ansatte som har bidratt til dette, sier Gustav Thorsrud, daglig leder i Multi-bygg, som mottok prisen fredag kveld. – Det er både inspirerende og en stor ære for oss å få denne prisen, og vi setter stor pris på det samarbeidet vi har med Maxbo. De hjelper oss alltid når vi trenger det, sier Thorsrud.

 Mer lønnsomt

Multi-Bygg og Maxbo har samarbeidet gjennom en rekke år. Maxbo trekker frem Multi-Bygg som en de samarbeidspartnerne som er flinkest til å bruke nye tjenester. – De er svært moderne i måten de tenker på og var tidlig ute med å bruke digitale løsninger. Det betyr at alle deler av et prosjekt kan gjennomføres mer effektivt. Det betyr raskere og mer lønnsomme prosjekter for alle parter, sier Stautland i Maxbo.

Multi-bygg jobber hovedsakelig med betongarbeider, og hovedmarked er næringsbygg og offentlig sektor, samt oppføring av boligblokker for andre utbyggere. De ble stiftet i 1977, som en videreføring av et personlig selskap etablert allerede i 1952.

Oppdragene er primært i Ringsaker, Hamar, Elverum, Løten, Stange, Lillehammer og Gjøvik.

– Vi har stadig mange oppdrag innen privat og offentlig sektor. Nå jobber vi blant annet med renovering av handelshuset Parketten og næring og leiligheter i Centrumsparken samt en rammeavtale med Ringsaker kommune, sier Gustav Thorsrud, daglig leder i Multi-bygg

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079