23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk beveger på seg. Her er siste nytt om stillingsendringer i bransjen.

 Hos Harstad Bygg finner man nå en ny lederduo.

Ole Elven (50) gikk fra nyttår fra Montér Per Strand, til lederjobben i Harstadbygg Bolig. Martin Mathisen (36) startet som daglig leder i søsterselskapet Harstadbygg Entreprenør i fjor høst, heter det i en pressemelding denne uken.

Mathisen er bygg-/ingeniørutdannet og kom fra Veidekke Entreprenør da han begynte som daglig leder i Harstadbygg Entreprenør i september.

– Jeg har kun jobbet for store riksentreprenører, og aldri jobbet med prosjekter hjemme i Harstad. Som leder i Harstadbygg Entreprenør ser jeg fram til å jobbe med lokale prosjekter, og bidra til utvikling i Harstad-regionen, sier Mathisen.

Ole Elven kommer fra stillingen som innkjøpssjef i Montér Per Strand, hvor han har vært en del av ledelsen i nærmere 15 år.

– Jeg trivdes veldig godt der jeg jobbet, men hadde lyst å gjøre noe nytt. Det sterke lokale eiermiljøet på Sortland trigget meg, og representerte samtidig en trygghet i det jeg tok beslutningen om å ta lederjobben i Harstadbygg Bolig, sier Elven i meldingen.

Implenia Norge får nå en ny avdeling, og den skal ledes av Adrianus J. Pas. J. Pas har tidligere jobbet som prosjektsjef hos selskapet.

Avdelingen gjelder «One-Company»-prosjekter. Dette betyr i praksis at han skal få ansvar for større prosjekter som utføres i samarbeid med Impleniagruppen for øvrig.

Han tiltrer stillingen formelt 1. februar.

Norconsult har fått ny direktør i deres VA-divisjon. Denne stillingen inntas av Truls Inderberg.

Inderberg kommer fra stillingen som salgsdirektør for det kommunale og industrielle markedet i Krüger Kaldnes, der han har vært i 2 år. Han har innehatt flere stillinger i Norconsult tidligere, først ved VA-avdelingen ved selskapets kontor i Bergen fra 2006-2008, deretter i VA-divisjonen ved Norconsults hovedkontor i Sandvika frem til 2017. Inderberg er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen vann og miljøteknikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.422