23948sdkhjf

Betonmast selger TVB Bolig

Selskapet skal rendyrke fokuset på entreprenørvirksomheten.

I en pressemelding denne uken kommer det frem at Betonmast selger selskapene TVB Bolig AS og TVB Tomter AS. Kjøperne er en gruppering medarbeidere, lokale investorer og eiere.

Ifølge meldingen, her gjengitt av Byggeindustrien, kommer denne beslutningen om å selge etter en strategisk beslutning for å rendyrke fokuset på entreprenørvirksomheten.

TVB Bolig og TVB Tomter utvikler tomter og bygget boliger i områdene Buskerud, Vestfold og Telemark. Ifølge meldingen skal selskapet nå fortsette som forhandler av Hellvik hus, og satser nå offensivt i markedet.

- Vi er inne i en meget god periode, og satser offensivt i vårt lokalmarked som er Telemark, Vestfold og Kongsberg kommune. Gjennom selskapene TVB Tomter og TVB Bolig skal vi fortsette å levere flotte, gode og konkurransedyktige Hellvik Hus. Vi ser frem til å kunne øke boligfokuset ytterligere i selskapet, og er veldig fornøyde med det lokale eierskapet, sier Ole Gunnar Thommesen, daglig leder i TVB Bolig, i meldingen.

Det meldes at alle medarbeiderne i selskapet vil beholde stillingene sine, og at de nye eierne vil bli Jørn Heidenreich-Riis, Pål Lillefjære, Bjørn Anker, Morten Rosbach, Morten Hogstad og Ole Gunnar Thommesen.

- Vi er veldig fornøyde med den løsningen vi har kommet frem til. Dette styrker selskapet og sikrer en positiv utvikling, sier administrerende direktør, Jørgen Evensen i Betonmast.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109