23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk beveger på seg. Her er siste nytt om stillingsendringer i bransjen.

Hos Are Treindustrier AS har Marthe Lie tiltrådt som ny konsernleder.

Lie, som startet i stillingen 1. januar 2019, er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen industriell økonomi og teknologiledelse. Lie kommer fra stillingen som leder for økonomi og forretningsutvikling innad i Are Treindustrier.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten fra styret og øvrig ledelse i Are Treindustrier, og ser frem til å arbeide sammen med dem, ansatte og andre partnere for å styrke og videreutvikle Are Treindustrier de kommende årene. 2018 var et begivenhetsrikt år for virksomheten - vi er svært glade for å ha fått med Jatak Ringsaker og Jatak Kaupanger på laget, og betjener nå store deler av Sør-Norge med våre produkter og konsepter innen industrielt trebyggeri. Vi står midt i en spennende tid i en bransje preget av både markedsmessige og teknologiske endringer. Dette gir noen muligheter, og Are Treindustrier skal ta en tydelig posisjon i det norske markedet, som en markedsorientert og innovativ kompetansebedrift, sier Lie i en melding.

Elisabeth Heggelund Tørstad er ansatt som ny administrerende direktør hos Asplan Viak.

Tørstad har tidligere jobbet som CEO for DNV GLs forretningsområde Digital Solutions. Tørstad har hatt en lang og variert karriere i DNV GL, verdens ledende klasseselskap og en anerkjent rådgiver innen teknologi for ulike sektorer.

Nylig ble det også annonsert at Mesta har fått ny konstituert sjef, på landsbasis. Dette har de funnet i Arne Roald Larsen.

Larsen går inn i stillingen fra en tidligere posisjon i selskapet. Fra 2009 har han vært regiondirektør for Mestas avdeling i Nord-Norge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078