23948sdkhjf

Ny toppsjef i Asplan Viak

Elisabeth Heggelund Tørstad er ansatt som ny administrerende direktør i rdågivningsselskapet.

Dette kommer frem i en pressemelding.

Tørstad har tidligere jobbet som CEO for DNV GLs forretningsområde Digital Solutions.

Etter at nåværende administrerende direktør Øyvind Mork ga beskjed om at han etter 12 år i sjefsstolen ønsket å slippe nye krefter til, har styret i Asplan Viak vært på jakt etter selskapets nye toppsjef.  

- Styret i Asplan Viak er svært fornøyd med at Tørstad har takket ja til å lede selskapet. Det skjer mye spennende i vår bransje og vi har store ambisjoner om å videreutvikle selskapet og sørge for at Asplan Viak er både konkurransedyktig og en attraktiv arbeidsplass for fremtiden. Jeg er trygg på at Elisabeth Heggelund Tørstad har den kompetanse og erfaringsbakgrunn som skal til for å løfte selskapet videre, og at vi har funnet en meget dyktig og spennende ny leder for selskapet, sier Ingelise Arntsen, styreleder i Asplan Viak.  

Solid ledererfaring

Elisabeth Heggelund Tørstad har hatt en lang og variert karriere i DNV GL, verdens ledende klasseselskap og en anerkjent rådgiver innen teknologi for ulike sektorer.

Siden hun startet i 1995, har hun hatt ulike, internasjonale lederposisjoner i selskapet hvor hun i dag sitter i konsernledelsen i rollen som CEO for forretningsområdet Digital Solutions. Tørstads omfattende ledererfaring spenner fra de fleste av DNV GLs sektorer, som f.eks. maritime, olje og gass, fornybar energi m.fl.

Hun har tidligere også arbeidet innen bygg- og anleggsbransjen. Tørstad er utdannet Cand Scient i fysikk ved Universitetet i Oslo, og har i tillegg har utdannelse som anleggsingeniør og bedriftsøkonom. Bærekraftige verdier inspirerer

- Asplan Viak er et selskap som har et samfunnsengasjement og verdigrunnlag jeg kjenner meg godt igjen i og blir inspirert av. En bærekraftig samfunnsutvikling vil kreve nytenkning, ny bruk av teknologi og nye samhandlingsformer. Selskapet vil ta en aktiv rolle i denne utviklingen og arbeide tett med både kunder og andre samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å engasjere meg i dette arbeidet og videreutvikle dette spennende selskapet sammen med kompetente kollegaer, sier Elisabeth Heggelund Tørstad.

Hun tiltrer stillingen som administrerende direktør i Asplan Viak senest 1. juli 2019.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094