23948sdkhjf

Dana Lim kjøper Fugger AS

Den danske produsenten av lim, fugemasse og sparkel styrker posisjonen i norden ved oppkjøp av bergensfirmaet.

Fugger, som leverer lim, fugemasse og tetningsprodukter til byggeindustrien, ble offisielt en del av Dana Lim 1. januar.

Vil vokse i Norge

Oppkjøpet av den norske virksomheten skjer som et ledd i Dana Lims nordiske vekststrategi og skal først og fremst bidra til å styrke markedsposisjonen ytterligere i Norge.

Administrerende direktør Lars Christensen forteller i en melding:

– Vi er glade for å ønske syv superdedikerte og kompetente kollegaer velkommen til Dana Lim. Jeg er overbevist om at oppkjøpet som er det naturlige neste skritt i utfoldelsen av strategien vår, og vil gi et markant løft for oss på det norske markedet. Samtidig vil vi kunne utvide Fuggers «knowhow» og sortiment innenfor folier og tape til våre eksisterende kunder i Danmark, Sverige og Finland, så de får enda flere muligheter med Dana Lim.

Åpner opp for Vestlandet

Siden Fugger først ble etablert av administrerende direktør Rolf Magne Johannesen i 1976, har selskapet utviklet seg til å bli en av Norges førende leverandører av tettningsprodukter, lim og fugemasse til byggevarebransjen, proffmarkedet og industri.

Ved å kjøpe opp bergensbedriften, åpner Dana Lim nå for å kunne dekke Vestlandsmarkedet på en bedre måte.

- Vi tilbyr dermed full nasjonal dekning med konsulenter, som har inngående kjennskap til norske byggeregler og godkjennelser og i tillegg mange personlige kontakter i bransjen. Det gir både oss og Fugger et solid utgangspunkt for å bistå kundene, uansett hvor de arbeider, sier Christensen.  

Han suppleres av Rolf Magne Johannessen som har store forventninger til at de to virksomhetenes kompetanser som sammen vil gi et kvalitetsløft og det betyr at produktssortimentet kan videreutvikles på en innovativ måte.

– Dana Lim tilfører kraft og ressurser til gavn for kundene våre i et krevende marked preget av kontinuerlige endringer og voksende krav. Samtidig er vi stolte over å bli en del av en virksomhet som i likhet med Fugger legger stor vekt på førende kvalitet og service som leverer verdi til kundene våre, avslutter Rolf Magne Johannessen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11