23948sdkhjf

Consto Anlegg stifter nytt selskap i Midt-Norge

Etter å ha inngått en skriftlig kontrakt om selskapets første prosjekt i Trøndelag, etablerer Consto Anlegg nå et eget selskap for å ivareta selskapets interesser og prosjekter i området: Consto Anlegg Midt.

Selskapet skal ledes av Kari Mette Busklein (49), som starter opp som daglig leder fra 1. mars. Busklein har tidligere vært teknisk sjef i Norsk Kylling SA, samt hatt ledererfaring i selskap som Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier Kari Mette Busklein i en melding.

Førsteprioritering for Busklein vil være å bygge opp organisasjonen med flere arbeidere. Det meldes at hun fra starten av vil få med seg Alexander Korssund, som for øyeblikket er prosjektleder innenfor Consto Anlegg Nord.

Consto Anlegg Midt vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted - og er allerede godt i gang. I fjor sommer fikk Consto Anlegg Nord sammen med byggselskapet Consto Midt-Norge oppdraget å bygge 2,4 kilometer ny fylkesvei (fv 17) mellom Østvik og Beistadsundet i Trøndelag. Kontraktssummen er på nærmere 90 millioner kroner ekskl. MVA. I september startet arbeidet, og ferdigstillelse er ultimo oktober 2019.

Administrerende direktør i Consto Anlegg AS, Thorbjørn Eng, sier etableringen i Midt-Norge er strategisk viktig.

- Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge. Sammen med virksomheten i Midt-Norge, vil vi innen kort tid bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør i anleggsmarkedet på landsbasis, sier Eng, og legger til:

- Jeg er veldig glad for å få Kari Mette Busklein med oss i vårt team. Hun har solid lederbakgrunn og bransjeerfaring, og jeg er trygg på at hun med sitt team vil gjøre oss sterke, attraktive og konkurransedyktige i Midt-Norge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093