23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk i bransjen flytter på seg. Her er denne ukens stillingsendringer innen bygg- og anlegg.

Hos Statens Vegvesen har Stein-Roger Nilssen blitt valgt som ny assisterende prosjektdirektør for det store fellesprosjektet E16 Ringeriksbanen.

Nilssen inntrer stillingen 1. januar 2019, og har tidligere ledet veg- og transportsavdelingen i region sør.

Finn Løkken har fått ny stilling hos YIT som regionsjef øst innenfor YIT Asfalt.

Løkken har hatt lederstillinger innen bygg- og anleggsrelatert virksomhet i det meste av sitt yrkesliv. Han har vært adm. direktør i Cramo og innehatt lederstillinger i andre maskinutleie-selskaper som Bautas og Ramirent.

Byggmesterforbundet har også ansatt en ny regionleder. Frank Pedersen er ny regionleder for Østfold, og skal videreutvikle forbundets aktiviteter i fylket.

Pedersen er 44 år, bosatt i Fredrikstad, og har en bakgrunn fra forsvaret og byggebransjen som tømrer og lagbas. Han har også vært formann og byggeleder for Gunnar T. Høvik AS.

Over hos Peab har Kjetil Runningen blitt valgt som selskapets nye administrerende direktør.

Når John Ivar Mejlænder-Larsen fra nyttår går over i stilling som markeds- og strategidirektør i morselskapet Peab Bygg Norge AS, er det Kjetil Runningen som tar over sjefsstolen.

Kjetil Runningen har jobbet i selskapet siden 2004, og har i en årrekke levert solide resultater som sjef for Peabs byggvirksomhet i Telemark. Det seneste året har han vært viseadministrerende direktør i Peab AS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157