23948sdkhjf

Etablerer takstolproduksjon i Ringsaker

Kjøper opp og satser på markedet i Hedmark og Oppland.

Etablerer takstolproduksjon i Ringsaker

 

Denne uken kom det frem at Are Treindustrier AS og Jatak Invest AS kjøper precut- og takstolavdelingen til RingAlm Ringsaker AS.

Dette kommer frem i en pressemelding.

- For å forsterke Jatak-gruppens posisjon i Hedmark og Oppland kjøper Are Treindustri AS og Jatak Invest AS takstol- og precutavdelingen til RingAlm Ringsaker AS, heter det.

For øyeblikket er selskapet Jatak Ringsaker AS under stiftelse. Etter planen vil dette være i drift fra 1. januar. Dette vil ifølge Morten Bjerke, styreleder i Jatak AS, gi selskapet nye og spennende muligheter for å kunne videreutvikle markedsposisjonen de har i Hedmark og Oppland.

- Vi har stor tro på at det er mulig å øke omsetningen hos Jatak Ringsaker AS og utvikle bedriften gjennom fellesaktivitetene i Jatakgruppen. Jatak er aktive på produktutvikling, konstruksjon og salg. Jatak har etablert avtaler med ledende byggevare- og huskjeder samt store entreprenører. Dette vil gi Jatak Ringsaker store muligheter for vekst, sier Bjerke i en melding.

Produksjonen skal fortsette i de samme lokaler som de har brukt tidligere, og det meldes at personalet i avdelingen skal bli med videre i det nye selskapet. 

- Disse har lang erfaring i bransjen, og besitter nøkkelkompetanse som vil være viktig i utviklingen av avdelingen fremover, melder selskapet.

- Industriell videreforedling av tre gir et godt bidrag til verdiskapingen og kommer kundene til gode gjennom høyere produktivitet på byggeplassen, heter det i pressemeldingen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11