23948sdkhjf

Henter inn danske altan-eksperter

Nytt samarbeid over grensene skal sørge for markant regional vekst for den norske entreprenøren.

Smed- og stålentreprenøren Kærsgaard A/S fra Viborg i Midtjylland har nettopp fått sin andre internasjonale avtale – denne gang med den norske virksomheten ABT Bygg.

Avtalen innebærer at ABT Bygg fremover kan produsere, avsette og montere altaner med utgangspunkt i Kærgaards altansystem Upfront Solutions i fylkene Vestfold, Telemark og Buskerud. Dette skriver Kærsgaard i en pressemelding.

- Vi visste fra starten at det måtte være gode muligheter i utlandet for Upfront. Blant annet gir systemet mulighet for designmessig tilpassing til alle typer fasader, og et spesialdesignet dreneringssystem gir valgfri plassering av nedløp. Vårt ønske er at konseptet kan komme kunder til nytte ikke bare i Danmark og Norge, men i alle markeder hvor det er etterspørsel etter altanløsninger, sier Stig Nilsson, styreformann i Kærsgaard A/S.

I ABT Bygg er det stor tilfredshet med den nye samarbeidsavtalen, som det forventes mye av. ABT Bygg er i forveien med en veletablert aktør med en lang historikk i Vestfold, og virksomhetens daglige leder, Paal Wilhelmsen, tenker at Upfront vil ha en markant betydning for veksten ABT Bygg planlegger å gjennomføre innen rehabiliteringsoppgaver i området.

- Vi er i forveien godt representert i altanmarkedet, og med Upfront som en del av vårt sortiment blir vi nå en enda mer attraktiv samarbeidspartner. Systemet gir oss unike fordeler, både angående tekniske- og designmessige detaljer, og i forbindelse med vår kommunikasjon med kundene våre, sier Wilhelmsen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078