23948sdkhjf

Super-uke for Vestfold-entreprenøren

Kjeldaas AS landet kontrakter for nær 150 millioner kun på én uke. - Denne uka har vært vanvittig artig, sier daglig leder Thor Ambjørn Kjeldaas

 Første kontrakt ble signert mandag med Hanekleiva utvikling AS. Kontraktssummen er på 53 millioner kroner.

- Det var stor stemning på kontoret da prosjektleder Sindre Stampe ringte 53 ganger med bjella, forteller Thor Ambjørn Kjeldaas. I dette prosjektet skal vi gjøre klar industritomter på store deler av det nye næringsområdet i Hanekleiva i hjemkommunen Sande i Vestfold.

Andre kontrakt ble signert onsdag POB. Her skal Kjeldaas gjøre grunnarbeidene for POB som skal bygge en Kiwi butikk på Lerberg i Øvre Eiker.

- Vi gleder oss til oppstart på dette prosjektet, sier prosjektleder Anders Hauan hos Kjeldaas i en pressemelding. 

Tredje kontrakt ble også signert onsdag med Asko. Denne kontrakten har en verdi på hele 85 millioner. Dette er kontrakt nummer to Kjeldaas har inngått med Asko i Hanekleiva.

- Vi er godt i gang med arbeidene, forteller Kjeldaas sin prosjektleder Ole Morten Østby.

Arbeidene vil pågå utover sommeren og høsten 2019. Her driver selskapet med både tomteopparbeidelse, kvalitetsfylling med stein samt fordrøyningsmagasin.

 - Dette er rekord for Kjeldaas AS avslutter en tydelig stolt daglig leder, Thor Ambjørn Kjeldaas som startet opp med kun en gravemaskin i 1997.

Nå har han bygget opp et lite eventyr i Sandebygda med 95 fast ansatte medarbeidere, i underkant av 400 millioner i omsetning 2018 og prosjekter både i og langt utover Sandes grenser.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078