23948sdkhjf

Gasellebedrift vraker oppdrag i nærområdet

Sliter med å opprettholde profesjonelt forhold til lokalkundene.

Nå tar den suksessfulle bedriften heller oppdrag fra andre områder. 

En av Svelviks gasellebedrifter – et uttrykk Dagens Nærlingsliv har skapt for bedrifter som er landets raskest voksende og mest vellykkede bedrifter – går nå bort fra å ta oppdrag i nærområdet.

For Tom Sigsgaard og hans kollega Steffen Kristoffersen i Kristoffersen & Sigsgaard Bygg Entreprenør AS har det nemlig blitt vanskelig å holde et profesjonelt forhold til kundene i lokalområdene.

Dette kommer frem i en artikkel hos Drammens Tidende (NB: betalingsmur!).

- Folk forventer rabatt, sier de til avisen.

– Mellom meg og kollega Steffen er vi i familie med nesten halve byen. Da blir det ofte sånn at når familie og venner vil ha hjelp, forventer de kanskje rabatter av noe slag. Men det har vi ikke anledning til, forklarer Sigsgaard.

Selv om bedriften til tider tar oppdrag i Svelvik, tar nå den lokale byggebedriften oppdrag i Oslo, Tønsberg og Drammen enn i hjemmekommunen. 

– Da velger vi heller å kjøre et rent profesjonelt forhold til de kundene vi har. Vi har selvfølgelig tatt noen jobber i Svelvik, men det er hos folk vi egentlig ikke har en relasjon til–selv om det kommer mange forespørsler fra Svelvik, sier han.

Les mer om saken i Drammens Tidende (NB: betalingsmur!).

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109