23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk flytter på seg. Her er denne ukens stillingendringer innen bygg- og anlegg.

FH Gruppen har ansatt Raymond Myrland som ny konsernsjef. Dette kommer etter at Torbjørn Kaarud takker for seg etter 12 år i stillingen, hvor han har fått til kraftig vekst. Myrland er tidligere kjedesjef for Mesterhus og regiondirektør for Mestergruppen Byggvare.

Jet Bramo sikrer seg mer teknisk kompetanse når de ansetter ny salgsdirektør og ny teknisk selger for selskapet.

Ny salgsdirektør er Hans Berg (51). Berg er utdannet siviløkonom og har 20 års erfaring fra resultatskapende funksjoner med fokus på salg, forretningsutvikling og produksjonsutvikling.

Rune Jakobsen (39) er ansatt som ny teknisk selger. Jakobsen har bachelor i ingeniørfag – data, og har bred prosjekterfaring, både fra leveranse og implementeringsprosjekter. Berg skal stå for salg av åpningsautomatikk, røykventilasjon, og overlyskupler.

Over hos Ahlsell har Therese Bjelde blitt ansatt som ny VA-direktør for selskapet. Hun kommer fra stillingen som markedskommunikasjonssjef i Brødrene Dahl hvor hun har jobbet de siste 12 årene, og tiltrer sin nye stilling 1. januar.

Hos NVE har Toril Hofshagen blitt ansatt som deres nye regionsjef på Hamar. Hofshagen får stillingstittelen «regionsjef i region øst», og tiltrer sin stilling 18. februar. Hun har erfaring fra blant annet Oslo kommune, Statens forurensningstilsyn, Statens institutt for folkehelse og har nå jobbet i mange år i Norsk Vann (tidl. NORVAR). Siden 2014 har hun vært direktør for Norsk Vann.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078