23948sdkhjf

Skal bygge nesten 100 leiligheter i Trondheim

Entreprenøren kan puste lettet ut nå som de kan begynne på den nye 170-millioners kontrakten.

Trym Bolig AS har gitt entreprenøren oppstartsordre for bygging av Heimdal Atrium, 92 leiligheter i Heimdal sentrum.

Dette kommer frem i en pressemelding av selskapet. 

Kontrakten på 177 mill.kr. eks. mva. ble signert for en tid tilbake, men prosjektet har vært satt på hold i påvente av endelig kommunal godkjenning.

Årsaken til at dette har tatt lengre tid enn forventet skal være begrenset skolekapasitet i bydelen. 

- Det har vært svært utfordrende å jobbe med, men vi er nå ekstremt glad for endelig å ha fått den kommunale godkjenningen på plass, sier daglig leder, Terje Steen i Trym Bolig AS.

- Vi har mange kjøpere som har ventet lenge på byggestart, og både kjøpere og vi ser nå fram til at det endelig blir aktivitet på tomten, avslutter Steen.

Avdelingsleder for bygg hos Teknobygg, Rudi S. Pedersen, forteller i en pressemelding at Teknobygg nå kan puste lettet ut etter å ha holdt av kapasitet til Heimdal Atrium lenge. 

- Forberedelser i form av prosjektering og innkjøp har pågått en tid, rivingsarbeidene er allerede satt i gang, og gravearbeidene vil være i gang i løpet av oktober, opplyser Pedersen.

Prosjektet er planlagt bygget med en bærekonstruksjon i plass-støpt betong, og vil slik gi en god sysselsetting for selskapets betongarbeidere gjennom vinteren, opplyser han.

Prosjektet er beregnet ferdigstilt medio 2020.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094