23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk flytter på seg. Her er denne ukens stillingendringer innen bygg- og anlegg.

Denne uken skriver leverandør Onninen at de har ansatt Anne Røkenes som ny markedsdirektør.

Anne Røkenes er utdannet markedsøkonom fra BI og har mer enn 25 års erfaring fra mediebransjen, både fra radio og TV. Hun har blant annet arbeidet i TV Norge, P4 Radio og har de siste ti årene jobbet i TV 2.

Erichsen & Horgen har denne uken ansatt to nye avdelingsledere. Monica Havskjold blir ny avdelingsleder for energi, miljø og teknikk, mens Olav Struksnes blir ny avdelingsleder for VVS.

Havskjold kommer fra en stilling som seksjonssjef for energibruk og teknologi i Norges vassdrag- og energidirektorat (NVE). Tidligere har hun erfaringer fra stillinger hos firmaer som Statkraft og Bærum Energi.

Struksnes kommer fra stillingen som leder for seksjon næringsbygg innad i Erichsen & Horgen. Han har lang erfaring fra bransjen, og har ledet en rekke av Erichsen & Horgens største oppdrag.

En av ukens store nyheter innen stillinger, var at Steinar Fretheim har blitt ansatt hos Nye Veier som Utbyggingssjef for E6 Innlandet. Fretheim skal utvikle hele E6 Moelv-Øyer.

I tillegg til å ha en lengre bakgrunn innenfor både offentlig og private virksomheter i bygg- og anlegg, har Fretheim nå gått fra en stilling som direktør for bygningspolitikk i Byggnæringens landsforening (BNL) og avdelingsdirektør i direktoratet for byggkvalitet.

Hos Asplan Viak ble det dessuten annonsert at administrerende direktør Øyvind Mork akter å tre av fra sin stilling. Mork har hatt stillingen i 12 år nå, og mener det er på tide å gjøre noe annet. Selskapet ser nå etter en erstatter for Mork.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078