23948sdkhjf

Vant ny 300-millioners kontrakt i Fredrikstad

Skal bygge 150 leiligheter i totalentreprise.

Asker Entreprenør, et Ø.M. Fjeld-selskap, har fått kontrakt med Bakkegruppen / SPG om å få bygge det nye prosjektet Bruket Brygge.

Dette kommer frem i en pressemelding.

Kontrakten for leilighetene er en totalentreprise, og har en verdi på rundt 338 millioner kroner (ekskl. mva).

De 150 leilighetene er fordelt på ni blokker på en underliggende P-kjeller, og ligger ved Vesterelva på Gressvik i Fredrikstad.

- Vi er svært fornøyde med samarbeidet frem til kontraktsignering og gleder oss til å komme i gang med utførelsen, sier Bjørn Sikkeland, regionleder i Asker Entreprenør.

Bakke AS/Bakkegruppen AS er et av Norges største boligbyggeselskaper med hovedkontor på Aurskog og avdelingskontor i Oslo. Konsernet har for tiden en tomteportefølje med prosjektverdier for over 20 milliarder kroner innen forretningsområdene småhus- og leilighetsprosjekter.

- Prosjektet har vært en salgssuksess fra første stund som et resultat av etterspurte kvaliteter og et nært og godt samarbeid mellom arkitekter, meglere, entreprenør og oss som byggherre, sier Merethe Danielsen i Bakkegruppen.

- Vi lanserer ny salgsstart i oktober i år og vi gleder oss over å kunne tilby 42 nye leiligheter med spennende løsninger på bryggekanten med utsikt til vakre Fredrikstad, legger hun til.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078