23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk flytter på seg. Her er denne ukens stillingsforandringer i bransjen.

Hos POB har Stian Berntsen (40) blitt ansatt som ny avdelingsleder. Berntsen skal lede selskapets Betong-divisjon, og skal jobbe fra konsernets hovedkontor på Lierstranden utenfor Drammen.

Berntsen har lengre erfaring med betong fra en rekke prosjekter på Østlandsområdet, senest hos Fjellhamar-entreprenøren AK Granheim AS. 

Fibo forbereder seg på å «erobre hele Våtroms-Norge» når de nå har tatt inn Kevin Hægeland som ny markedssjef. «Tatt inn» blir kanskje feil å si – Hægeland har tross alt vært i selskapet i 16 år. Faktisk var han Fibos aller første lærling i 2002, og har siden jobbet seg oppover i selskapet via både kundeservice og salg, før han ble produktsjef.

Normet øker sin satsing på markedet for sprøytebetong, injeksjon og bergsikring når de ansetter Daniel Risbeck som ny salgssjef for forretningsområde GCCT (Ground Control & Construction Technologies).

Risbeck er utdannet bergingeniør fra Høyskolen i Fillipstad i Sverige og han har hele sin yrkeskarriere jobbet på store tunnelprosjekter i Norge. Erfaringene omfatter formann og driftsansvar ved byggingen av Lysebotn Kraftverk og kontrakt K11 på E39 i Bergen for Implenia og han kommer til Normet fra stillingen som anleggsleder på prosjekt Rogfast Sidetunnel E13 Arsvågen for NCC.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094