23948sdkhjf

Ø.M. Fjeld styrker ledelsen

Selskapet skal forsterke sin posisjon som en av østlandets ledende byggentreprenører.

I en pressemelding fra selskapet annonseres det at de nå ansetter en rekke nye ledere:

Stian Lauvålien er ansatt som prosjektdirektør, Cecilie Lind som ny HMSK-leder og Ole Martin Bjerke som ny regionleder.

Ø.M. Fjeld har vokst mye de siste årene, og er blant de største aktørene på bygg på Østlandet. Med virksomheten i datterselskapene Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito vil konsernet nå en omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2018. Så sent som i 2012 var årsomsetningen på 600 millioner kroner.

Stian Lauvålien (44) forlater jobben som produksjonssjef i Hent for å gå inn i en nyopprettet stilling som prosjektdirektør. Cecilie Lind (45) forlater Ragn-Sells for å bli Ø.M. Fjelds nye leder for HMSK. Hun erstatter Oddbjørn Eriksen, som fortsetter i en rolle som HMSK-rådgiver frem til pensjon. Og i tillegg er Ole Martin Bjerke (33) rekruttert internt som regionleder for entreprenørens aktiviteter i Kongsvinger-regionen.

To av de tre nye lederne er hentet fra utsiden, mens den tredje har gått gradene internt i selskapet.

– På denne måten får vi en god balanse mellom nye perspektiver og kontinuitet. Stian og Cecilie tar med seg verdifull og særdeles relevant erfaring fra selskaper som har lykkes og vokst raskt, mens Ole Martin blant annet bidrar til en videreføring av selskapets kultur og verdier. Med disse tre har vi fått på plass en bredt sammensatt ledergruppe med variert bakgrunn og sterk spisskompetanse på ulike områder, sier administrerende direktør Kjell Bjarte Kvinge i pressemeldingen.

Med regionkontorer og datterselskaper i en rekke byer over hele Østlandet, har Ø.M. Fjeld nådd det strategiske målet om å gå fra å være en Innlandsentreprenør til å bli en Østlandsentreprenør.

– Det er ingen tvil om at vi har vokst raskt de siste årene. Vi har lyktes med en økning i antall selskaper, ansatte, prosjekter og omsetning. Veksten gir oss mange nye muligheter, men den eksponerer oss samtidig for større risiko. For å få det beste ut av organisasjonen og håndtere videre utvikling, ser vi at det er helt nødvendig å forsterke den samlede ledelseskraften i Ø.M. Fjeld-konsernet, forklarer Kvinge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063