23948sdkhjf

Nytt om navn

Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Folk i bygg- og anleggsbransjene har flyttet på seg den siste uken.

Jan Arild Watne har blitt ansatt som ny administrerende direktør for Faber Bygg AS. Watne gikk inn i stillingen 1. september, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i GK Norge AS.

Gaute Gundersen er ansatt som ny administrerende direktør for Rør-avdelingen hos milliardselskapet GK Gruppen.

Tidligere har Gundersen hatt stilling som driftsdirektør for GK Gruppen, hvor han i tillegg har jobbet som leder for konsernutvikling.

Hos BetonmastHæhre har det blitt gjort større omstruktureringer.  Konsernsjef Jørgen Evensen går over i stillingen som leder av bygg- og eiendomsvirksomheten, mens finansdirektør Svein Hov Skjelle blir leder for holdingselskapet. Petter A. Vistnes forblir leder av anleggsvirksomheten.

Hos Undervisningsbygg meldes det at Ingrid Dahl Hovland har tiltrådt som ny styreleder. Hanne Rønneberg har på sin side blitt ny nestleder.

Hovland er utdannet sivilingeniør innen anlegg og veibygging fra NTNU. Hun har solid lederfaring og erfaring fra prosjekt- og porteføljeledelse, industrivirksomhet, samt erfaring med risikohåndtering knyttet til veibygging og annen type anleggsvirksomhet.

Bane NOR har ansatt Kristin Haug Lund som ny prosjektdirektør for deres Eiendom-avdeling.  Lund får ansvar for en rekke utviklingsprosjekter sentralt for selskapet.

Lund har mye erfaring fra eiendoms- og entreprenørbransjen. Hun tiltrer stillingen fra Entra ASA, hvor hun de siste fem årene har jobbet som direktør for prosjekt og teknisk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097