23948sdkhjf

AF Gruppen signerer Condotte-kontrakt

AF Gruppen signerer kontrakt med Bane NOR og Follobaneprosjektet for arbeid på delprosjektet Drill & Blast.

Dette kommer frem i en pressemelding utstedt av AF Gruppen tirsdagsettermiddag.

AF Gruppen ble tidligere i sommer tildelt kontrakt for området som er omfattet av EPC Drill & Blast, og i dag kunne partene signere avtalen. Oppdraget ble tildelt etter at Bane NOR i januar hevet avtalen de hadde med den italienske totalentreprenøren Condotte.

Det meldes at kontrakten har en totalverdi på 400 millioner (eksl. mva.).

- Bane NOR er tilfreds med at AF er valgt til å fullføre dette arbeidet. Denne kontrakten er en viktig brikke for å fullføre prosjektet og vi er godt fornøyd med den innsatsen AF har vist i prosjektet så langt, sier prosjektdirektør Per David Borenstein i meldingen.

Kontrakten inkluderer gjenstående grunn- og betongarbeid i Ekebergåsen for inngående Østfoldbane, samt Follobanetunnelene fra TBM-entreprisen ut til dagsonen ved Loenga. Arbeidet omfatter blant annet etablering av lining, drenering, pumpestasjon og øvrig grunnarbeid knyttet til ferdigstilling av delprosjektet.

– AF Gruppen er svært fornøyd med å få tillit fra Bane NOR om å ferdigstille det krevende arbeidet. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har med Bane Nor, avslutter Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11