23948sdkhjf

Arendalsuken: Dette skjer innen bygg og anlegg

Byløsninger, jordskjelvsikring og omsorgsbygg er blant temaene som skal debatteres.

Mandag 13. august er det tid for Arendalsuken, en av årets viktigste møteplasser for debatter og nyheter for både politikk og samfunnsutvikling.

Det skjer også mye spennende denne uken som er relatert til bygg- og anleggsindustrien.

Her er noe av de viktigste arrangementene som skjer under uken relatert til bransjen:

Veidekke: 

Entreprenøren tar opp emner som «har innleie en plass i et seriøst arbeidsliv?», og engasjerer seg i debatten om hvilken fremtid smartboliger har i den norske industrien. 

COWI:

I en rekke debatter ønsker COWI å ta opp smarte byer, byvekstavtaler og fremtidens byrom i et forsøk på å løse byutfordringer.

Grønn Byggallianse:

Grønn Byggallianse og Stærk&Co inviterer til grønn byggdebatt under tittelen: Hvilke incentiver trengs for klimakutt i Norges største fastlandsnæring?

Statens Vegvesen:

Vegvesenet stiller med en rekke arrangement i løpet av uken, hvor deler av det naturligvis er dedikert til deres svært omtalte prosjekt om fergefri E39.

Sintef:

Sintef stiller også under arendalsuka, blant annet med et debattmøte om innovasjon innen offentlig sektor blant annet med tanke på infrastruktur, og en debatt om milliardene vi bruker på omsorgsbygg selv med en mangel på forskning om hvilke løsninger som fungerer best.

Statsbygg: 

Statsbygg stiller opp under uka, og tar blant annet for seg kostnadsoverskridelser i byggeprosjekter, hvordan man kan bygge mer i tre, om norske bygg faktisk er sikret mot jordskjelv. 

For det komplette programmet, se Arendalsukas hjemmeside

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125