23948sdkhjf

Nytt om navn

Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg:

Feriemodus er kanskje fortsatt aktivert for mange av oss, men folk rører seg fortsatt i bransjen: 

Kjell Håkon Helgesen går fra å være daglig leder i Glasopor og Sirkel (tidligere kjent som Norsk Glassgjenvinning) i syv år, til å være daglig leder for Foamrox i Arendal.

Helgesen er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innenfor administrasjon og økonomi. Tidligere har han også vært ansatt i Leca Norge, hvor han blant annet stilte som salgssjef og produksjonsdirektør. Helgesen har også i mange år jobbet internasjonalt med koordinering av Leca-virksomheten både i maxit Group og Saint-Gobain Weber.

Hos Statens Vegvesen startet nylig Therese Høy opp som prosjektleder for Prosjekt Vestoppland; et av vegvesenets største pågående utbyggingsprosjekter. Høy er utdannet siviløkonom og sivilingeniør og har allerede en del års erfaring med prosjektstyring.

I Plan- og bygningsetaten har det skjedd et par omrokkeringer:

Anne-Marie Vikla er ansatt som ny avdelingsdirektør for teknisk fagavdeling. Vikla kommer fra en stilling som fylkesmiljøvernsjef hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus, og har tidligere vært blant annet avdelingsdirektør i Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo og Kommunalsjef i Nittedal kommune. Vikla tiltrer 13. august.

Hanne Høybach er samtidig ansatt som ny avdelingsdirektør for avdelingen for byggeprosjekter. Hun kommer fra en stilling som bygningssjef i Bærum Kommune, hvor hun har jobbet siden 2012. Tidligere har hun jobbet med byggesaksbehandling og byggetilsyn i Bærum. Høybach har dessuten erfaring som praktiserende arkitekt i flere firma. Høybach tiltrer sin stilling 1. september.

Rambøll kunne denne uken melde at de har ansatt Inger Anne Tho Bjørvik som ny markedssjef for Samferdsel og byutvikling. Bjørvik har tidligere hatt stillinger innen strategi og forretningsutvikling fra Norsk Jernbanedrift, og tiltrer stillingen i august.

Hos Block Watne har avdelingen i Ålesund fått en ny distriktssjef: Mette Gallefoss. Gallefoss tar over stillingen etter Egil Skytterholm, som trer tilbake til fordel for en prosjektlederrolle.  

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141