23948sdkhjf

TBE med sin største kontrakt noensinne

Telemark ByggEntreprenør AS (TBE) har tegnet kontrakt med Hjartdal kommune om bygging av nytt omsorgssenter i Sauland.

Dette skriver selskapet denne uken i en pressemelding. 

Kontrakten er en totalentreprise etter NS8407 med kontrakts beløp kr 73.000.000,- (eks MVA.). I tillegg til å reise det nye bygget, omfatter kontrakten også riving av de eksisterende strukturene.

- TBE er meget tilfreds med å få en ny kontrakt med Hjartdal kommune, der vi kan videreføre det gode samarbeidet vi allerede har med byggherre, sier Tor Magne Nevestveit, daglig leder i TBE. 

Størrelsen på det nye omsorgssenteret er på omtrent 2.900 kvm, og består av Nytt omsorgssenter er på ca 2.900m² og består av 19 institusjonsplasser og 12 omsorgsboliger inkludert 4 eksisterende som knyttes til nytt bygg. Bygget vil også ha et fullverdig produksjonskjøkken med tilhørende rom.

Bygget oppføres hovedsakelig som trebygg i en etasje, men med en administrasjonsdel i 2. etasje der det også benyttes stål og betong. Det gjøres også vurderinger på om massivtre skal benyttes i prosjektet.

Oppstart rivearbeid er beregnet uke 46 - 2018, ferdigstillelse er beregnet til august 2020.

- Vi går nå inn i sluttfasen på oppføring av Sauland skule som er en hovedentreprise med bygging av ny skole på ca 2.300m² i massivtre. Det er utrolig positivt for TBE å få fornyet tillit fra byggherren, der vi nå får mulighet til å inngå den største kontrakten vi til nå har hatt som entreprenør siden vår oppstart i 2016, avslutter Nevestveit. 

Opphav og kilder: TBE

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078