23948sdkhjf

HENT med nytt prosjekt for Meløy kommune

HENT skal bygge Ørnes Nye Omsorgssenter i Meløy kommune i Nordland fylke, og dette er det andre prosjektet som HENT har ervervet i kommunen.

I etterkant av å ha fullført prosjektet om Mosvold Omsorgsboliger på Ørnes, signerer HENT en ny kontrakt om totalentreprise med kommunen.

Den nye kontrakten med Meløy kommune er en totalentreprise på bygging av Ørnes Nye Omsorgssenter. Prosjektansvarlig for Meløy kommune, Ragnar Drevvatne sier han med bakgrunn i det nylig overleverte Mosvold Omsorgsboliger, ser fram til et nytt prosjekt sammen med HENT, skriver Byggeindustrien.

– Våre erfaringer med riksentreprenøren er ubetinget positive både hva gjelder kvalitet, framdrift og fleksibilitet, sier Drevvatne i en pressemelding.

Bygget er på 6570 km2 BTA fordelt på fire etasjer, og har en grunnflate på 1800 km2. Det skal reisees i kommunesenteret på Ørnes med en rekke funksjoner, som sykehjemsdel med heldøgns opphold, fordelt på fire avdelinger og 44 beboerrom. Dessuten vil den ha åtte omsorgsleiligheter, legesenter, legevakt, storkjøkken og en felles takterrasse.

Etter planen vil byggeprosessen starte 1. november i år, og vare i omtrent to år med en total kontraktverdig på 160 millioner kroner, ekskl. mva.

Produksjonssjef Marius Jentoftsen fra HENT er fornøyd med å ha vunnet en ny kontrakt:

– Dette bidrar til å befeste vår posisjon i denne regionen, og vi er selvfølgelig svært tilfreds med at kommunen på ny har vist oss tillit. Vi ser fram til å komme i gang med byggingen, og er sikker på at det samhandlingsklimaet som er skapt gjennom forrige prosjekt, vil videreføres i dette, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078