23948sdkhjf

Sjekk Veidekkes nye gigantprosjekt!

Bygger 250 leiligheter på Storo i Oslo.

I en pressemelding avduker Veidekke sitt nyeste prosjekt - deres største heleide boligprosjekt på årevis: 250 BREEAM-sertifiserte leiligheter på en fossilfri byggeplass, i en totalentreprise verdt i underkant av 600 millioner kroner ekskl. mva. Dette er Nyegaardskvartalet.

Veidekke skal bygge tre blokker på fem til ti etasjer med totalt 250 leiligheter, næringslokaler på bakkeplan og parkeringskjeller. Nyegaardskvartalet vil bli Norges største miljøsertifiserte BREEAM-prosjekt for boliger, og det blir også en av landets første og største fossilfrie byggeprosjekter.

Veidekke kjøpte tomten for nesten fire år siden og har siden utviklet prosjektet, revet gamle næringsbygg og skal oppføre de nye byggene.

- Ved å ta en tydelig miljøposisjon har vi fått svært god respons fra markedet. Til tross for at boligkjøperne har vært selektive har prosjektet fått en svært god respons. Vi har allerede solgt 60 % av leilighetene i første byggetrinn og er klare for å legge ut trinn to og tre for salg til høsten, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom.

Prosjektet ligger ypperlig til i Nydalen/Storo, med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet og med kort vei til byen og marka. Leilighetene er av vidt forskjellig størrelse og utforming. Her finner du alt fra små, men likevel romslige leiligheter i 1. etasje med hele 3,6 meter under taket til de store, gjennomgående boligene lenger opp i etasjene.

Byggestart blir etter sommerferien, og boligene skal etter planen stå klare til innflytting rundt årsskiftet 2020/2021 ifølge pressemeldingen.  

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143