23948sdkhjf

Instant Norge kjøper opp sin forhandler i Hordaland

Selskapet øker satsingen i regionen.

Instant Norge kjøper opp driften av Instant Bergen og øker dermed sin satsning i Hordaland. Selskapet mener de med det får et sterkere fotfeste i regionen.

Fra og med 5.juni i år overtok Instant Norge AS driften av Instant Bergen AS, og oppretter et eget avdelingskontor, skriver selskapet i en pressemelding.

Instant Bergen AS har tidligere vært en forhandler av Instant Norge sine produkter i Hordaland. Kenneth Storum er ansatt som leder for avdelingen i Bergen og de andre ansatte blir med i selskapet. Begge bedriftene har hatt et tett samarbeidet over mange år og nå blir det ett selskap.

Instant Norge AS selger produkter for arbeid i høyden, som stillaser, lifter, materialhåndtering og opplæring. 

Bredere sortiment

Instant Norge sine kunder vil merke forskjell ved at selskapet nå kan tilby et bredere sortiment innen bygg og anlegg til konkurransedyktige priser, samt raskere tilgang på varer og fagkompetanse i Hordaland. 

 – Vi har hatt et meget godt samarbeid med Instant Bergen i en årrekke og med vår økte satsning i Hordaland var det et fornuftig steg å ta over driften i Bergen. Vi opplever vekst i regionen og det er stort potensiale for våre produkter og tjenester her, sier Audrone Kuzmarskyte, daglig leder i Instant Norge AS i en pressemelding.

Etter oppkjøpet vil Instant Norge AS ha egne avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

 – Nærhet til kunden, høy kompetanse og mulighet for rask levering er en viktig konkurransefordel i markedet. Vi gleder oss derfor å være med på satsningen i Hordaland og for å bli en del av Instant-familien, sier Kenneth Storum, avdelingsleder i Bergen.  

Opphav og kilder: Instant Norge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047