23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg

Veidekke Industri har ansatt Martin Holmqvist som ny direktør for drift og vedlikehold. Han trer inn i stillingen etter å ha jobbet som prosjektsjef i Veidekke, og har lang erfaring fra faget.

Veidekke Industri har også ansatt Trine S. Remen som ny strategi- og prosjektdirektør. Hun begynner i den nyopprettede stillingen 6. august, og kommer fra stillingen som senior manager i Accenture Strategy.

Les mer om de to ansettelsene her.

Hans Olav Storkås blir ny daglig leder for NRC Group. Storkås har over 25 års erfaring i industrien, blant annet i ledende direktørstillinger, og trer inn i stillingen 1. juli.

Harald V. Nikolaisen blir innstilt som ny styreleder for Nye Veier. Nikolaisen har tidligere jobbet som utbyggingsdirektør i det som var kjent som Jernbaneverket, i tillegg til ledende stillinger innenfor blant annet Dovre International AS og Norsk Hydro ASA.

Nye Veier har for øvrig også fått inn et nytt styremedlem: Mari Skjærstad. Skjærstad er utdannet jurist og er administrerende direktør i BoligPartner AS.

Per-Arne Horne er tilsatt som ny direktør for Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK), for en åremålsperiode på seks år. Horne er i dag leder for byggeprosjektsavdelingen i Plan- og bygningsetaten i Oslo Kommune.

Steinar Holm har blitt valgt inn som nestleder i styret hos BNL. Dette kommer selvsagt etter at Baard Schumann ikke lenger er leder for Selvaag Bolig, og ikke lenger er representert som styreleder i BoligProdusentene, og dermed ikke stilte til valg som styremedlem i BNL.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125