23948sdkhjf

Veidekke får kontrakt verdt 387 millioner

Oppdraget om å bygge leiligheter i Lillehammer for Smedvig gikk til Veidekke.

Smedvig Eiendom AS har skrevet kontrakt med Veidekke om å bygge Mesnakvartalet i Lillehammer sentrum. Oppdraget med å oppføre de 107 leilighetene med parkerings­kjellere samt rehabilitering av eksisterende næringsbygg er verdt 387 millioner kroner (ekskl. mva.), bekreftes via en pressemelding.

Kvartalet er plassert i nærheten av gågaten midt i sentrum av Lillehammer, og har god tilpassing i forhold til den gamle trehusbebyggelsen i nærområdet.

Mesnaelva renner langs eiendommen, og det er kort vei til skoler, trening, butikker, kulturaktiviteter og skysstasjonen. Boligene består av lyse og trivelige 2 til 4-roms leiligheter i tre ulike bygg på opptil syv etasjer.

Boligprosjektet har vært utviklet i tett samarbeid mellom Smedvig Eiendom, Lund + Slaatto Arkitekter og Veidekke Entreprenør. Byggearbeidene starter i juli /august 2018 og prosjektet skal ferdigstilles i løpet av 2020. Sysselsettingen for Veidekkes del forventes å ligge på omlag 30 - 35 egne ansatte i en to-års periode. I tillegg kommer mye arbeid for lokale underentreprenører og leverandører tilknyttet prosjektet.

Opphav og kilder: Veidekke

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14