23948sdkhjf

Briskeby brannstasjon blir rehabilitert

Thorendahl AS gir bygget moderne totalrehabilitering.

Omsorgsbygg stiller som byggherre og har inngått samspillskontrakt med Thorendahl AS om en etterlengtet rehabilitering av Briskeby brannstasjon, bekreftes det i en pressemelding

Prosjektet omfatter totalrehabilitering av hovedbygget, samt sidebygg, boligdel, øvelsestårn og garasjeanlegg inkludert parkeringsdekke. I tillegg skal en sandsilo på området rives. Den velkjente fasaden på byggene øverst i Løvenskiolds gate er definert som bevaringsverdige.

- Vi er tilfredse med å ha inngått kontrakt med Thorendahl AS, og at prosjektet nå går over i en ny fase. Brannstasjonene er en grunnleggende del av beredskapen i kommunen, og Briskeby vil etter dette fremstå som en moderne bygg som det skal være godt å jobbe i, sier utbyggingsdirektør Eldar Brynjulfsen i Omsorgsbygg Oslo KF via pressemeldingen.

Thorendahl AS eies av MTH, som er en del av AF Gruppen. 

– Vi satser på våre egne folk, og har klokkertro på at fast ansatte er veien å gå fremover. Det sikrer oss god kapasitet og vi bevarer viktig spesialistkompetanse i bedriften, noe som blir stadig viktigere. Teamet som kommer til å gjennomføre jobben med rehabilitering av Briskeby brannstasjon består av meget erfarne og flinke fagfolk som vi har full tillit til at kommer til å gjøre en meget god jobb, sier daglig leder Ingvar Røang i Thorendahl AS.

Etter planen skal ikke bygningsarbeidet forstyrre den daglige driften av stasjonen vesentlig, og arbeidet der vil kunne fortsette som vanlig under rehabiliteringsperioden. 

Opphav og kilder: NTBInfo

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062