23948sdkhjf

Suksess for Engcon på Intermat

Med en rekordstor stand og kontinuerlige livedemonstrasjoner vekket Engcon stor nysgjerrighet blant de besøkende. Størst interesse var det for Engcons tiltrotatorer og redskapsfeste med EC-Oil automatisk oljekobling.

Intermat er en av verdens tre største maskinmesser, og den verdensledende tiltrotatorprodusenten Engcon stilte i år med en rekordstor stand.

Engcon kjørte blant annet kontinuerlige livedemonstrasjoner med to gravemaskiner og tilbød testkjøring på ytterligere to gravemaskiner.

– En svært god messe for oss. Det som vekket størst interesse var helt klart tiltrotatorene og de automatiske redskapsfestene med den automatiske oljekoblingen EC-Oil, sier Patrick Regnier, salgssjef hos Engcon France, og fortsetter:

– Det franske markedet omfavner våre produkter mer og mer, og vi gjorde en rekke konkrete salg av våre tiltrotatorer, automatiske redskapsfester og andre redskaper.

Startskuddet for en intensiv messesesong
Intermat markerte det offisielle startskuddet for en intensiv messesesong, og umiddelbart etter messen gikk messetoget direkte til norske Vei & Anlegg, og deretter står TKD i Nederland og Svenska Maskinmässan i Stockholm for tur.

– Nå har messesesongen startet for alvor, og det er utrolig viktig for oss å være til stede på så mange steder som mulig. Det er en av de beste anledningene vi har til å vise frem produktene og ikke minst nyhetene, sier Sten Strömgren, kommunikasjonsansvarlig i Engcon Group.

I juni skal Engcon delta på Hillhead-messen i England, og i mellomtiden arrangeres det en rekke lokale maskinvisninger og åpent hus-aktiviteter i alle de ni landene Engcon har virksomhet i. I tillegg vil Engcons forhandlere delta på en rekke messer i landene der Engcon ikke har egen virksomhet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093