23948sdkhjf

Motgang snudd til medvind

Det har vært tøffe tider, men nå peker pilene i riktig retning for Trainor. – Pågangen er så stor at vi må ansette flere, sier Stian Martinsen, operativ leder i Trainor Elsikkerhet.

– Vi har lagt bak oss noen tøffe år som følge av nedgangen i olje- og gassindustruen, der vi hadde opp mot 70% av kundegrunnlaget vårt, forklarer Martinsen. I tillegg til å orientere seg mer mot andre markeder, har selskapet de siste årene vært gjennom både omorganiseringer og kostnadsbesparelser, og Martinsen er trygg på at de er på rett spor. - Første kvartal har vært over all forventning, og vi har god ordrereserve også fremover. Den største utfordringen er nå menneskelige ressurser - vi trenger flere folk,  smiler han.

I første omgang skal Trainor ansette flere kursinstruktører, men Martinsen ser ikke bort ifra at det også blir andre åpninger etterhvert.

– Vi ser etter folk med elektro/automasjons og Ex-bakgrunn, som ønsker å formidle sin kunnskap og være med og skape fremtidens opplæringsløsninger.

Trainor holder klasseromskurs landet rundt, både teoretiske kurs og praktisk opplæring, og var blant bransjens første til å ta i bruk e-læring. Med over 30 års erfaring med opplæring innen elsikkerhet, har de bygget opp et solid fagmiljø med hovedbase i Tønsberg.

– Det er fortsatt stor pågang på klasseromskursene våre, og ikke minst ser vi at den digitale biten er i sterk vekst, sier Martinsen.

Trainor er opptatt av innovasjon og har satt seg fore å lage bransjens beste e-læringskurs. 

– Det er en stor fordel at vi har all kompetanse innomhus, forklarer Martinsen, – vi har sterke fagfolk både på elektro/automasjon, Ex og på digital utvikling, film, 3D-animasjon og VR. Vi utvikler oss hele veien, og leverer godt, noe som resulterer i gode tilbakemeldinger og stadig større etterspørsel.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078