23948sdkhjf

Stem på årets håndverker

Håndverkerbransjen skal kåre Norges hyggeligste håndverker 2018.

– Det finnes så mange hyggelige og dyktige håndverkere der ute, sier jurymedlem i Norges hyggeligste håndverker og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening, Anette Ramstad.

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker, der Sveinung Tofteland fra Søgne stakk av med prisen. Kampanjen engasjerte enormt, melder arrangøren, og hundrevis av historier ble sendt inn.

– Vi vet at det finnes utrolig mange håndverkere der ute som strekker seg langt for kundene sine, sier Ramstad.  

Mye negativt

Christel Borge, som er administrerende direktør i Dipper og en av initiativtakerne til kampanjen, mener håndverkerne fortjener at noen løfter fram det positive håndverkerne gjør for samfunnet.

– Noe av det som inspirerte mest med fjorårets kampanje, var alle tilbakemeldingene vi fikk fra håndverkerne som ble nominert. Selv om mange av dem får ros fra kunder, er det mange som kjenner på all den negative oppmerksomheten yrket deres får, sier Borge. 

Norges hyggeligste 2017

I fjor var det byggmester Sveinung Tofteland som kunne smykke seg med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker. Han vant på grunn av kompetanse og samt hyggelige håndtering av kunder og partnere.  

– Det overrasket meg hvor hyggelig jeg syntes det var at noen endelig løftet frem håndverkeren i positiv forstand. Det gjorde meg stolt over det jeg driver med, sier Tofteland. 

Her kan du nominere en kandidat til 2018-prisen

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078