23948sdkhjf

Halvor og Otto inntar Vikingskipet

20.–22. april blir det Boligmesse i Vikingskipet. Prosjektleder Toril Hallan fra arrangøren Compass Fairs ser fram til en innholdsrik messe.
– I år har vi samlet rundt 100 utstillere, og messen er perfekt om du skal pusse opp, kjøpe nytt eller bare vil ha litt inspirasjon, sier Hallan.

Hun forteller videre at du finner de aller fleste bransjer på messen, og trekker blant annet fram møbler, byggevarer og bad. En boligstylist vil også være på plass, og går du med en drøm om å bygge nytt hus, kan du ta en tur innom de ti husleverandørene som kommer på messen.

– Vi har også et godt utvalg av hagemøbler og solskjerming, så det blir med andre ord gode muligheter for å gjøre fantastiske kupp og sanke smarte tips til vårsesongen.

Prosjektlederen beskriver et besøk til årets Boligmesse som en gylden mulighet for å snakke med eksperter på de fleste områder innen hus og hjem.

– Blant de mange ekspertene har vi både takleverandører og blikkenslagere på plass. Den lange og kalde vinteren har gjort sitt med mange eldre tak, derfor kan det være smart å ta en tur innom for en prat med en av takekspertene.

Kårer beste rørleggerlærling
Helgens Boligmesse skal også huse Hedmark og Opplands delfinale i NM for rørleggerlærlinger. Tre kandidater skal fredag og lørdag arbeide med ulike oppgaver foran publikum, og søndag kommer ordfører Einar Busterud for å kåre vinneren.

I tillegg er oppussingskjendisene Otto Robsahm og Halvor Bakke på plass, Halvor fredag og lørdag og Otto lørdag og søndag. Begge to skal holde inspirerende foredrag og vil være tilgjengelig for spørsmål fra de besøkende.

– Mens Halvor har fått i oppdrag å kåre messens beste stand, skal Otto kåre messens Handygirl og Handyman. Det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte, sier Hallan.

Spennende konkurranser
Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen. Nytt av året er at det trekkes en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med flotte premier, frister prosjektlederen.

Barneparken er også åpen, der blir det arrangert morsomme aktiviteter for barna mens foreldrene blir inspirert.

– Og blir du sulten, kan vi friste med mange godbiter i vår store kafé, avslutter Hallan.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093