23948sdkhjf

BVP-kontrakt til Ø.M. Fjeld

Solbråveien 32 er Asker kommunes pilotprosjekt for anskaffelser med BVP-metoden. Kontraktsverdi: 86. mill.

Ø.M. Fjeld-selskapet Asker Entreprenør har skrevet kontrakt med Asker Kommune om å bygge Solbråveien 32A, en totalentreprise på omtrent 86 millioner kroner eks. mva.

Solbråveien 32A er Asker kommunes pilotprosjekt for anskaffelser med BVP-metoden, skriver Asker Entreprenør i en pressemelding.

Best Value Procurement (BVP) er en metode for prosjektstyring og innkjøp som vektlegger leverandørens kompetanse og prestasjon.

En metode for fremtiden

– Vi har lagt veldig mye arbeid i å vinne dette anbudet og er utrolig stolte av å bli valgt som leverandør av et så flott prosjekt. BVP-metoden vil vi ser mer av, og Asker Entreprenør bygger nå kompetanse for å kunne svare minst like godt på fremtidige anskaffelser, forteller regionleder Yngve Åkvåg.

Totalentreprisen har en verdi på omtrent 86 millioner kroner eks. mva., og prosjektet har et totalt bruttoareal på 5920 kvadratmeter. Eiendommen ligger ca. 1,2 kilometer vest for Asker sentrum.

Nybygget i Solbråveien 32A skal huse lokaler for virksomhetene til Asker Produkt og et kommunalt arbeidssenter for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109