23948sdkhjf

Håper på 14.000 besøkende til Boligmesse i Kongstenhallen

2.-4. mars blir det Boligmesse i Fredrikstad, og prosjektleder Kjetil Jacobsen lover en flott og inspirerende messe full av spennende aktiviteter.

– I år fyller vi hele Kongstenhallen, og alle utstillerne vil stå klare for å dele av sin ekspertkunnskap. Vi har spesielt mange utstillere innen utemiljø, så messen blir en perfekt mulighet til å skaffe seg inspirasjon og gode tilbud før man går i gang med vårens prosjekter, forteller prosjektlederen fra arrangøren Compass Fairs AS.

Ellers kan man få informasjon om og inspirasjon til det meste når det gjelder bolig, enten du skal pusse opp eller bare ønsker å lære mer om energisparende løsninger, som for eksempel solceller eller varmepumper. Eller kanskje en carport med integrert solcelleanlegg og elbillader kan være interessant?

– Er du ute etter å kjøpe deg et helt nytt hus, blir det også gode muligheter for å slå av en prat med en av de mange husleverandørene som kommer på messen. Med andre ord: Boligmessen er et must dersom du ønsker inspirasjon til endringer i hjemmet, skal pusse opp eller kjøpe nytt hus, mener Jacobsen.

I fjor tok over 14.300 besøkende turen til messen, og Jacobsen håper å se tilsvarende tall i år.

Variert sceneprogram

I tillegg til flotte stands rundt om i begge hallene, blir det et variert program på scenen gjennom hele helgen.

– Energiverket skal holde foredrag om støtteordninger ved kjøp av varmepumper, mens Smart Energi skal fortelle om solceller og hva man kan gjøre for å bli mer bevisst på energiforbruket sitt. I tillegg kommer selvfølgelig også Otto Robsahm, kjent fra TV-programmet «Sinnasnekker’n», som skal holde foredrag og vil være tilgjengelig for spørsmål fra de besøkende både lørdag og søndag, forteller prosjektlederen.

Gjennom to actionfylte konkurranser med spennende utfordringer, skal Otto også kåre messens Handygirl og Handyman. Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon til samme tid søndag.

Spennende konkurranser

Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen. Nytt av året er at det trekkes en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med flotte premier fra flere av utstillerne, frister Jacobsen.

Se messeavisen for program, tilbud og utstillere, og les mer på boligmesse.no.


Åpningstider:

Fredag kl. 12 – 19  Lørdag kl. 10 – 18  Søndag kl. 10 – 17

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062